2008.01.02. 03:39 raffay

reborn

Az utolsó bejegyzést 2007.07.13. 02:42-án írtam ide, majdnem fél éve, friss jogsial, teljesen rápörögve az autókra, autóiparra, autógyártásra. Azóta a blogolásra nem sok időm maradt, ám az autobuzizmus semmit sem lankadt.


Észhez tértem picit, vezettem majd' 10000 kilómétert (ami még mindig kevés, de több mint egy friss jogsi). Még mindig a tízen-huszonéves hátsókerekes roncsokra izgulok, driftre valószínűleg lesz egy E30-am, nyárig pedíg szeretném egy első szériás, bukólámpás, Mazda MX-5/Miata NA kulcsát és forgalmiját a zsebemben tudni.


Nem valószínű, hogy újra koncepció autókról, új hírekról stb fogok írni. Nincs rá se időm, se kedvem már. Egy ideje (kb a blog befejezésével egyidőben) leszálltam a témáról.
Hogy miről fogok írni? Fogalmam sincs, de biztos kurva unalmas lesz. ;) Nem akarok se véleményblogot, se a magánéletemről írni, ha lesz olyan autós témám, mondanivalóm amit megosztanék, hát megteszem.

Na üdv.

Szólj hozzá!

Címkék: bmw mazda autó mx 5 e30 magán miata mx5


A bejegyzés trackback címe:

https://clog.blog.hu/api/trackback/id/tr56281605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása