2007.03.01. 15:30 raffay

EDAG Luv

Ha nem láttatok még LUV-ot, most láthattok. (A LUV a 'Luxury Utility Vehicle' rövidítése, amivel kb. a totálisan értelmetlen, de szép/érdekes autókat azonosíthatjuk). Az EDAG egy német cég, amely sok szép autóból összegyúrt egy még szebbet.

Van ebben pici kis Honda Ridgeline, egy hangyafasznyi Escalade. A formáiról nem sokat tudok ezután írni, inkább a külső harmónia, amit ezzel a fehérkrómfa kombóval elértek fogott meg. Van rajta sok kis faberakás, sötét üveg, jóónagy króm hűtőrács, még annál is nagyobb logóval, morcos tekintet, minden ami kell.

A fa borítású motorháztető alá egy igen szerény 6.1 literes motor került, aminek kb. 6 másodperc kell százig. Juteszembe, először a Genova Auto Show-n lehet majd látni. Hurréj. Szerintem szép, de furcsa: 8.5/10.

[Forrás: AutoBlog]

Szólj hozzá!

Címkék: autó concept euautó edag


A bejegyzés trackback címe:

https://clog.blog.hu/api/trackback/id/tr8641550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása