2007.02.20. 16:28 raffay

2007 Audi A5


Megérkezett az Audi A5, vagyis csak a hivatalos képei, mert élőben az autót a Genova Auto Show-n láthatják először a népek.
Külsőre nem újdonság, ez is a megszokott Audi ruhát kapta, de azért van rajta egy-két új ív. A legszembetűnőbb talán szemből az a kis laposodás kétoldalt, ami az új TT-n a leglátványosabb. Őszintél szólva a hátulja meglepett. Valószínűleg egy négyes Audit hátbakaptak egy közepes méretű  péklapáttal, és így kb. pontos mása lett a hármas BMW seggének, ami egyébként a közvetlen ellenfele lesz (mármint nem a segge) a kategóriában, az Infinity G35 sportkupéval vállvetve.

A technikai dolgokat nem aprózták el. A választható motorok között a legkisebb egy 3 literes, a legnagyobb egy 4.2 literes V8-as lesz, természetesen S-Tronic váltóval megtámogatva (ez a DSG új beceneve). Az ára kb. a kategória (prémium sportkategória) átlaga lesz.


(szerk.: Háromszor szerkeszettem újra...érdekesen megy ma a bloghu)

[Forrás: ABlog]

Szólj hozzá!

Címkék: audi 2007 euautó


A bejegyzés trackback címe:

https://clog.blog.hu/api/trackback/id/tr4838300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása